Frank Rensen is een Rotterdamse singer-songwriter die sinds eind 2012 aan de weg timmert. Zijn werk is geïnspireerd door artiesten als James Taylor, Jim Croce en Elliott Smith. Zijn debuut-EP ‘Fragments’ is in januari 2016 uitgekomen en werd geproduceerd door Jasper Zuidervaart. Wouter Heeren en Guido Joseph van Chef’Special hebben verschillende partijen ingespeeld. In 2016 jaar verzorgde Frank het voorprogramma van Stu Larsen (Rotown, Rotterdam) en Jack and the Weatherman (Patronaat, Haarlem) en speelde hij op Songbird en Motel Mozaïque (2017). Ook speelde hij zijn single 'Little Suzy' in de Roodshow op Radio 2 en aan tafel bij De Wereld Draait Door.

Goed gitaarwerk, harmonica’s á la Neil Young en fijne, laid-back vocals, allen nergens beter hoorbaar dan in het slotnummer Old Friend.
— http://zinesters.nl/2016/03/sunday-kids-frank-rensen-wooden-soldiers/
Met name Little Suzy en Old Friend hebben dat heerlijke jaren zeventig geluid, dat je wellicht herkent van artiesten als Don McLean.
— http://www.popunie.nl/tag/frank-rensen/
Frank wilde echter op geheel eigen benen staan. Dat kan als je inderdaad gezegend bent met het talent dat Frank heeft voor gitaar, zang en songwriting
— http://rijnmond.nl/nieuws/137013/Frank-Rensen-in-Live-uit-Lloyd
Het wachten is uiteraard ook op de wat grotere podia óf misschien wel een grotere band die een ingetogen maar o zo fraai voorprogramma zoekt.
— http://www.rijnmond.nl/nieuws/137013/Frank-Rensen-in-Live-uit-Lloyd

Aan tafel bij De Wereld Draait Door naar aanleiding van onderstaande filmpje voor Giels Talentenjacht. Op 4:19 speelt Frank 'Little Suzy'.